20091012

Ja då...

...var det ny vecka och måndag IGEN! Tycker dock att helgen för en gång skulle känts lång, trots att man inte varit helt alert. Fick nämligen jätteont i halsen i fredags och har sen varit lite snuvig och hängig hela helgen. Men vi har ändå hunnit med en middag hos några vänner i fredags, var så trevligt att tiden bara sprang iväg och helt plötsligt var den halv 3 på natten och man fick cykla hem :-).


             
Det trevliga Värdparet!

Lördagen innehöll en snabb promenad på morgonen innan frukost, sen en runda på stan med diverse ärenden, sen lite soffläge och kurering, och på kvällen kalas hos N:s brorsdotter som fyllde 14år. Men där blev det däremot inte sent, då vi var liiite slitna efter fredagskvällen, av förståeliga själ ;-).

Söndagen blev en lite fixardag, rensning och städning av klädkammaren, lite tvätt att ta hand om och det största underverket, att få en fungerande golvvärme i badrummet igen, har varit utan detta i ett helt år, var har tiden tagit vägen :-), men bra blev det.

Har även nu fått de nya bilderna som tagits i skolan på mina  (IBLAND ) små änglar ♥, de blev jättebra tycker jag! ...eller hur :-)...1 kommentar:

  1. Vilka söta bilder på änglarna :)

    När blev ert hus klart?

    Jag tänkte tipsa dig om att jag har en tävling där du kan vinna ett valfritt smycke från bla. Oxxo Design.


    Ha en mysig kväll! :)

    SvaraRadera