20091113

Orkade inte..

...skriva ngt igår, det gick i ett efter jobbet. Var först och kollade klinkers och sen iväg på Maxi och handlade till veckan som kommer, alla barnen kommer ju idag :-), så nu blir det fullt hus igen!
Sen hem och äta lite snabbt och lätt, N hade lovat vår "skogshuggare" att hjälpa dem med att få igång ett datanätverk hemma hos sig, så han stack iväg direkt efter maten. Själv fick jag ta tag i dammsugaren och köra ett varv, sen cyklade jag också bort till "skogshuggaren" och blev bjuden på lite glögg av hans sambo....eller liiite, jag och L drack nog upp så gott som heeela flaskan :-)....mmm gott....och framförallt trevligt var det, var hemma strax efter halv elva och då stöp jag i säng, N dök in en liten stund efter mig.

N är ju ledig idag, så han ska ut till tomten och tala med vår byggledare P, angående betongen som skall komma nästa vecka. Då jag har fått reda på att jag har rätt stor personalrabatt på betong på jobbet, så då vill vi ju ta den härifrån, så vi får se om det går att fixa, en krona är ju ändå en krona sparad! :-)


Ha en riktig bra dag på er!

1 kommentar:

 1. Spännande med husbygge!!

  Vilka söta flingor du har på sidan!

  I Like!!

  Trevlig helg


  Maliin

  SvaraRadera