20091206

Ja då...

...var det söndagkväll, och vi har varit i Köpenhamn över helgen, kom hem sent igårkväll. Jag slutade tidigt i fredags, då tåget till Köpenhamn gick strax efter 15 på eftermiddagen, och vi var framme vid 17.30...

...och väl inne på stationen fann vi denna fina stooora Julgran :-)!
Sedan blev det en liten promenad mot hotellet som bara låg några kvarter bort fr stationen..


Och på kvällen blev det middag på restaurang Alsace, jättegod mat. Och därefter liten barrunda innan det var dags att krypa ner i sängen.

Dagen efter var det shopping på förmiddagen, fick två julklappar köpta plus en liten kjol till mig :-).
Var b la inne på varuhuset Illum, där denna fina gran fanns...jag är helfrälst av all julskyltning som finns, ger en sån härlig stämning!! Visst är den fin....Sedan var det samling på Det lille apoteket..


...där blev det Dansk Julefrukost i 3 timmar.....mkt mat och dryck, JÄTTEGOTT!!!


Och vid 17.43 var det dags att ta tåget hem till Sverige igen, mätta och trötta :-). Så idag har det varit sovmorgon och en liten tur till Eko, skulle eg köpt de sista julklapparna, men hittade inte vad jag var ute efter, så det får va till en annan dag.

Talade med barnen idag på morgonen, och E hade varit med sin pappa, farmor och fastrar på Julmarknad i Göteborg igår och var helnöjd med den utflykten, hade blivit både karusell och karamell :-), men S hade valt att vara hemma och umgås med kompisar och sen övernattning hos en av dem.

Nu blir det mys framför TVn och med lite hemgjord glögg och lussebulle :-).

1 kommentar:

  1. så mysigt ni har haft det...:)
    ja en annan har fått jobba.
    ha en bra vecka!!kramiz

    SvaraRadera