20100428

Solen...

...lyser med sin frånvaror idag.....
Försov mig idag, har ju börjat jobba kl 06,00 varje dag denna vecka, men idag vaknade jag inte förrän kl 06....hade visst av misstag stängt av klockan igår, men det var skönt att få sova liiiite längre :-).
Igår var det utvecklingssamtal med C, det gick hyffsat bra, men K hans mentor att tycker att han ska börja gasa på nu, inför sina slutbetyg i nian, vi får väl se om C tagit åt sig av detta! Efter det var jag och klippte mig, blev lite kortare än tidigare, men helt ok!



















Lite information kring huset, målarna håller på som bäst inne i huset, N är där ute precis nu och går igenom vilka väggar vi skall ha fondtapet på och vilken vita nyans vi skall ha på de flesta väggar, utomhus hålls det på att putsas för fullt och vi har fått reda på att vårt kök kommer den 5 maj och kring den 20:e maj får vi fyllnadsmassor så vi kan fylla ut resterande del av trädgården, öppen visning kommer Trivselhus att ha samma dag det är slutbesiktning, den 17 juni :-). Det börjar dra ihop sig kan man säga....längtar faktiskt lite nu!

Ha en riktigt Bra Dag!



1 kommentar:

  1. Vad roligt för er att bygga hus! Vi byggde vårt hus -08 och det var bland det bästa vi gjort! Det är så härligt att få välja hur allt ska vara alldeles själv...
    Kram/ Anna

    SvaraRadera