20100815

HELGEN...

...som gick. :-) Men utan arbete hemma...........för vi hade bestämt att vi skulle ta det lite lugnt denna helgen och det har vi verkligen gjort! :-)
Fina blommor som jag fick idag av G, N:s mamma.

Fredagen inleddes med uppvisning på eftermiddagen av E:s ridgrupp......de var riktigt duktiga, sen på kvällen cyklade vi till stan och åt middag, och efter det blev det film hemma. Lördagen hade vi bestämt att köra ut en runda, men då vädret var riktigt dåligt med ösregn, blev det lite ändringar. Så vi inledde lördagen med frukost i centrala Malmö.....och där stötte jag ihop med en gammal kompis hemifrån som jag inte träffat på rätt länge, blev en stunds tjabbande! :-) Dagen följde till det stora varuhuset I och hemfärden gick via Österlen. Idag har det varit en lugn dag..........det enda egentligen är väl att jag har varit och provridit häst! :-) Det var öppet hus i ridhuset här i området och E var där och hjälpte till såklart, och hon hade propsat på att jag borde provrida.......och såklart gjorde jag det, nyfiken som man är. Men det får jag säga att det nog inte är min grej, jag beundrar verkligen E och de andra tjejerna som vågar!!


1 kommentar:

  1. Ridning är nog inte min grej heller direkt, vet jag fick följa med till ridhuset, när min dotter red som ung, och jag var livrädd ibland hästarna, och hon skämdes...hihi
    KRAM Cia:)

    SvaraRadera