20110812

Godmorgon..

Äntligen Fredag!
En härlig dag att jobba och en härlig dag att komma hem till, då man har heela helgen framför sig! :-)
Får bara hoppas att vi kan få tillbaka det härliga vädret som vi hade tidigare i somras också ( se ovan). Men det verkar föga troligt, då de har lovat regn hela helgen...men nu iallafall tidigt så skiner solen, får väl se hur det går längre fram emot dagen.

Men iallafall så klickade jag hem igår lite nya kuddar till sofforna i vardagsrummet, känner att de jag har, börjar bli lite slitna och har nog gjort sitt. Får hoppas att de kommer att passar in, för det vet man ju aldrig förrän man har sett dem in Real Life.


Och det är inte det enda vi shoppat loss på, för N var iväg och investerade i en ny gräsklippare. Ett måste, då vår gamla,  som vi fått, inte har ngn uppsamlare. Och vi ser i gräsmattan att den mår inte riktigt bra med allt klipp som blir kvar, trots att vi försöker räfsa bort det mesta varje gång.

Önskar Er en riktigt skön Fredag!

2 kommentarer:

 1. Hej,

  Hittade hit ifrån House of Philias blogg och måste bara lämna en kommentar, tyckte det var ett sådant sammanträffande att vi verkar bo i samma lilla by då jag kände igen bilder härifrån!
  Jättefin blogg har du!

  Trevlig Helg!

  SvaraRadera
 2. Så fint du bor! Ha en fin helg. Ha en fin helg. Visst är det underbart med fredag!!!!Ha en fin helg. Kram Johanna

  SvaraRadera