20130626

REGN, MULET & NYA KRUKOR..

 
Idag kan man vara glad att man inte gått på semester ännu, då det är rena höstvädret ute, mulet, regn och kallt. :-) Bara att hoppas att det inte blir långvarigt, utan vänder igen och att det fina vädret vi haft kommer tillbaka. Även om jag inte är för jättevärme, så är ju sommarn i Sverige fin, när den visar sig från sin bästa sida. :-)
 
 
 
Ovan våra nya krukor, blev så snyggt med de här nya svarta krukorna vi köpt till båda altanerna, som går i samma stil men i olika höjder. Satt långt inne det här kan jag säga, med inköp av krukor, vi var redan på "g" ifjol, men hade lite svårt att bestämma oss, så vi la det på is, men iår så bara föll det på plats...så slutsatsen är att inte ha för bråttom, utan det brukar ge sig till slut vad som passar. :-)
 
Idag lillLördag, och som C sa igår, att då får vi väl festa till det lite, så ja varför inte, vi får se vad kvällen bjuder på. :-)
 
 

3 kommentarer:

 1. Wow vad snyggt, svarta krukor o så skymtar jag läckra utemöbler i bakgrunden. Ja tack hade gärna suttit där o smuttat på ett glas rose så här på en lillördag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Så fint på er altan! Helt i min smak ;)
  Det hade varit bra om vi hade haft den höjden till altandäcket nu när vi har en massa valpar som ska ut :) Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Så roligt att jag hittade hit! Riktigt snygga krukor och så blev jag ju påmind om att det är lillördag och det är ok att ta ett glas vin! Här blir det nog inte rosé utan ett glas rött framför brasan! Fy för så kallt och rått det blir en sådan här regnig dag inne i ett gammalt skånehus!
  kram
  Melodys matte

  SvaraRadera