20130818

FINA BLOMMOR..

 
Idag en riktigt Söndag, med lite lätt regn ute, och inget inplanerat mer än att jag behöver hämta min bil. :-) Ja vi var iväg igår, och blev lite sena när vi skulle iväg, så den planerade cykelturen dit blev inställd och istället blev det bil upp till stora vägen och sen buss till festen. :-)
 
Så idag är det då lite lagom segt, så det passar ju bra med en lite regnig Söndag. :-)
 
Var iväg på en liten cykeltur igår på dagen, först ute och kollade C spela fotboll och sen inom stan och fixa blomma till värdparet. Men i blomsteraffären i stan, såg alla blommor så hängiga och tråkiga ut. Så jag chansade och cyklade förbi en liten härlig blomsteraffär på Östermalm för att se om de hade ngt kul. Och glatt överaskad, tjejen som var där trollade verkligen med det hon gjorde...och buketten blev jättefin. :-)
 

Själva affären är en liten supermysig butik i källarplan, och nu i efterhand, så säger jag bara att nästa gång jag skall ha ngt, så blir det Viola igen! :-)
 
 

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar bukett! Det är så vackert med färska blommor, ibland ska man ha tur ;)
    Angående moodboarden så kunde jag inte få bilden i normal storlek den blev pytteliten. Med lite hjälp från mannen så lyckades vi nu ikväll, tack för tipset!! Kram Suss

    SvaraRadera
  2. En fin blomsterbukett är bland det roligaste att både ge och att få. Kramisar Tina

    SvaraRadera