20140520

STENSHUVUD..

 
Ytterligare bilder från helgen som gick. :-)
 
Lördagen var ju en riktigt höjdardag när det gäller vädret, så medan vi var i Göteborg, så tog E och Liza sig en utflykt på hemmaplan, till Stenshuvud ute på Österlen. Stenshuvud är en jättefin Nationalpark, med härliga vandringsleder och när man väl kommer upp på toppen så är ju utsikten där uppifrån himmelsk.
 
 
En lite trött Liza på toppen! :-)
 
Min Tisdag idag kommer att gå i vilans tecken precis som gårdagen, lika bra att vila ordentligt innan man börjar med träningen igen. :-) Men nu är tankarna igång med vad nästa mål skall bli, för något lopp till i år får det ju bli. Finns även en fundering på att ta något cykellopp också, så vi kan samköra lite, jag och N, alltid roligare om man är två, så man kan peppa varandra lite, vilket jag kan behöva ibland...haha. E har ju lovat att jaga mig inför och under Varvet nästa år ( hon tyckte att jag kunde presterat liite bättre i år :-) ), vi får väl se om det blir så. :-) 
 
Men nu fångar vi denna än så länge dimmiga Tisdag!
 

5 kommentarer:

 1. Wow så vackert! Visst är man taggad för mer lopp nu! Ha du sprungit Midnattsloppet??
  Kram Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej Sandra det har jag inte,har du? Men det är ett av loppen som jag har på listan, som jag funderar över. :-) Kramizz Laila

   Radera
 2. Det var länge sedan vi var där. Jätte fint är där i alla fall. Vi brukar alltid avsluta på café annorlunda (inte så friscus klart). Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja café annorlunda brukar vi också avsluta med. :-) Laila

   Radera
 3. Så fint! Jag har varit där ett par ggr. Hade kille i Kristianstad några år, så jag har njutit av de fina omgivningarna i trakten(dock länge sedan).
  Ska ner till Kristianstad den 10-11/6 igen på fortbildning.
  Ha en fin kväll! Kram

  SvaraRadera