20140616

ÅTER TILL VARDAGEN & NY ODD MOLLY

God morgon Måndag, ja då var man åter till vardagen och vanligt tempo igen! :-)
 
Igår hade vi en riktigt softar dag, vilket vi verkligen behövde, efter de senaste veckorna. Och det var såå skönt att bara ligga på altanen och läsa och ta det lite lugnt, vi tog visserligen en liten cykeltur också med lite fika på halva vägen, men annars var det altanen som gällde. :-)
 
 
Jag fyndade ju inget på MQs rea, men däremot fyndade jag en ny OM kofta HÄR i härlig sommarfärg, deras koftor är en favorit hos mig, har två sen tidigare ( också fyndade på rea). :-)

 
Men nu återgång till denna Måndagmorgon och ytterligare en kortvecka....som vi gillar eller hur.... :-)
 

5 kommentarer:

 1. Förstår att söndagen blev en vilodag efter alla förberedelser! Så tråkigt att regnet öste ner när C gick ut men som student kanske man inte tänker så mycket på det!!
  Dom är fina dom OM koftorna, passar till allt ;-)
  Helgen försvann i all hast här hemma... inte är man ledig när man är ledig!
  Ha en toppen dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga studentbilder och så stiligt student hemma hos er! Förstår vad du menar, var helt slut när jag kröp i säng i fredagsnatt men sov bara några timmar sen åkte vi Stockholm... Tog en semesterdag idag och nu har jag städat undan allt färdigt och satt mig i soffan ;) kram Suss

  SvaraRadera
 3. Skönt med en slappardag efter festligheter, grattis till Csom tagit studenten. Älskar också de OM koftorna o hade gärna haft en i varje färg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Så fin kofta och en fin bild på dig också! Kram stina

  SvaraRadera
 5. Kortveckor gillar vi....så snygg kofta. Kram Anette

  SvaraRadera