20140628

SLAGEN HJÄLTE..

 
Efter en heldag i Malmö med shopping på agendan, så är jag verkligen en slagen hjälte, som slagit sig till ro i soffan med mysbrallor framför Sommarkrysset.....och ja såklart ett glas rosé också. :-)
 
Men några bilder blev det inte idag, utan bara lite fynd på rea, och god lunch. Så därför bjuder jag idag på lite blommiga bilder från vår altan på baksidan.
 
 
Är verkligen supernöjd med den trädgård vi lyckats skapa "so far", och det kommer nog att ske nya förändringar med tiden, blir nog aldrig färdig, men det gör inget, för det är rätt kul att planera, skapa och se resultatet efter hand. :-)
 
Ni får Alla där ute ha en riktigt skön Lördag kväll! :-)
 

7 kommentarer:

 1. Så fint på er altan! Här har vi haft en lugn dag här hemma, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Rea shopping..... me like. Jag shoppade också lite idag,dock inte mycket på rea. Så är det med mig bara....Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Lätt att bli slagen efter en dag på stan med shopping!! Här var vädret regn och sol och det kanmanju bli ganskatrött av bara det... men skönt att bara vara med!
  Ha en fin söndag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Underbar trädgård kram Diana

  SvaraRadera
 5. Ja, det är jobbigt att shoppa... faktiskt! Men så fint Ni har på baksidan, ursnygga möbler och fina blomsterarrangemang.
  Önskar Dig en härlig söndag, trots vädret...
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 6. Så fint ni har det! Shopping är alltid kul. Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Kul med reashopping, hoppas vi får se vad som fick följa med hem. Kramisar Tina

  SvaraRadera