20140810

EN LITEN ÖNSKELISTA..

 
Nu börjar ju hösten snart göra sitt antågande, känns i alla fall så, då de flesta börjat jobba och att höstkläder börjat komma in i butikerna. :-) Och då kan ju en önskelista inför jobbstart inte vara helt fel. :-)
 
Den blå koftan från Gina Tricot är faktiskt redan inhandlad, N som tyckte att jag absolut skulle köpa den när vi sprang på den i Fredags, själv var jag ju som vanligt lite velig, men nu i efterhand så ångrar jag mig inte. :-) Men nya jeans står högt upp på listan, precis som en vit klassiskt skjorta, som båda är väldigt användbara i jobbet. :-)
 
Det andra är mer sådant som hamnar lite längre ner på min lista och kanske också förblir önskningar, vi får väl se om de uppfylls, som ett nytt smyckeskrin och det här från HM är rätt fint tycker jag. Och ett halssmycke där man även gör en god gärning hade ju inte heller varit fel, detta av Efva Attling från Röda Korset tex. Och på soffbordet hade gärna denna bok av Marlene Birger, som nu visas runt på olika bloggar fått ligga, för att kunna bläddra i under mörka höstkvällar. :-) Sist men inte minst och säkert dyrast av alla mina önskningar är ju denna väska från Louis Vuitton, men ekonomisk som man är så blir det nog en billigare variant, för ny väska vill jag ha inför hösten, och det finns ju hur många som helst i liknande modell, så vi får väl se vad det blir. :-) 
 

4 kommentarer:

 1. Hallå där! Tjusig värre var den blå koftan och jag har stora svårigheteratt kommentera här idag..:(
  Mndgsrm från Kate

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men kommentaren kom in :-), välkommen tillbaka! :-) kramizz

   Radera
 2. Så mycket fint!
  Glasasken har jag faktiskt klickat hem ;)
  Kram och ah en fin måndag!
  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min tanke var att göra det igårkväll, då det var fri frakt, men det glömdes bort tyvärr. :-) Ha en fin måndag du också. Kramizz

   Radera