20140812

LITE FIX & DIY..

 
Med små medel kan man fixa saker som jag gjort med den här blå korgen, som jag sprang på i fyndet, när vi körde inom Ikea i Jönköping på väg mot Stockholm, som blev min för en spottstyver..
 
Men nu har alltså den blå korgen fått lite ny färg och blivit vit och fin istället, och det med lite hjälp av sprayfärg från biltema. :-)
 
 
Och tanken var direkt när jag såg den där på fyndet att en sådan skulle E få på sitt rum, för att förvara sitt överkast och kuddar i, när de inte pryder sängen, bra förvaring med andra ord. :-)
 
 
Här idag annars en lugn Tisdag, som började med en liten PW imorse med E och Liza, men sen har det nästan bara varit läsning av min bok, först i soffan och sen ute på altanen. :-) Men det blev även en andra målningen av korgen, för att få den klar också. Och nu ikväll var tanken att jag skulle följa med N ut på en cykeltur, men växlarna på min racer cykel, funkade inte som de skulle, så det fick bli en löprunda i skogen för mig istället. :-)
 

4 kommentarer:

 1. Korgen blev kanonsnygg.

  SvaraRadera
 2. Biltemas sprayfärger är toppen!
  Så fint det blev med plattgången ner till badet!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Jättebra tips! Dottern har en lila/ rosa som jag funderar på stt måla svart. Vilken typ av färg använde du? Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Smart och snyggt, verkligen. Biltemas färger har jag inte provat... men tack för det tipset!
  Kram Kate

  SvaraRadera