20140816

LITE NYTT I BOKHYLLAN..

 
God kväll härliga Lördagkväll! :-)
 
En lång och skön sovmorgon blev det här idag, gäller att njuta nu, innan allt sätter igång och det är tidiga morgnar som gäller igen. :-) Tänkte visa idag, två inköp som gjordes när vi var på Gekås i veckan. B la köpte jag Carin Gerardsens nya bok om Hammarbypolisen, böcker i absolut min smak, tokgillade de andra böckerna i serien. Sedan blev det även en ögongodis bok, med lite recept och annat trevligt i. Gillar då förutom alltså kriminalböcker, då främst av svenska författare, även kokböcker i olika form, rena ögongodiset enligt mig, då det alltid måste vara fina bilder och inte bara recept i dem. :-)
 
 
 
Och Sommar med systrarna Von Sydow, var verkligen en riktigt ögongodis bok, låg länge i sängen imorse och frossade bland fina bilder och härliga recept. :-) Så nu får det väl testas lite ur den också....vi får väl se redan imorgon, då de lovat dåligt väder hela dagen, och det hade verkligen passat bra då att stå i köket en stund. :-)
 
Annars idag blev det en tur till Sölvesborg för att b la hälsa på en kär kollega, så det blev en trevlig eftermiddag hemma hos henne. :-) Men nu lite filmtajm....:-)  
 

2 kommentarer:

  1. Den boken ser riktigt inspirerande och fin ut! Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Älskar också kokböcker med många bilder, ger en sådan härlig inspo. Kramisar Tina

    SvaraRadera