20140910

EN GÅRDAGENS MED NYA SNEAKERS..

 
Då hade vi kommit till halvtid i veckan. :-) Och idag är det Elitseriepremiär i handboll här i stan, och såklart är vi på plats i Arenan, och E skall också vara där med sina Cheerleaders. Och såklart tror vi på vårt IFK Kristianstad. :-)
 
 
Bjuder idag på en dagens från igår, min svarta klänning ( fr Only) som blivit en storfavorit, med en gammal svart yllekofta ( fr HM) och så mitt senaste inköp....ett par sneakers, från New Balances. Och de är inte bara sköna och bekväma, utan jag tokgillar färgen också, med det lite guldiga inslagen. :-)
 
 
Idag känns kroppen verkligen betydligt bättre än förväntat, trodde att jag skulle ha världens träningsvärk idag...men nix pix, ingen värk här, trots dubbla pass igår, och gud så kul det var. :-) Hade nästan glömt hur kul det är med gruppträning, förr tränade jag rätt mycket på friskis svettis, blandade hej vilt bland deras gruppträningspass, men det är många år sen. :-)  Men nu känns det som det får bli lite ändring i mina träningsval, och låta gruppträningen få återkomma i alla fall någon gång i veckan, vi får väl se om jag lyckas. :-)
 

7 kommentarer:

 1. Snygging där.... Så bekväm outfits! Här ligger träningen i viloläge då en lätt förkylning spökar i kroppen, men som heller aldrig bryter ut...
  Mitt-i-veckan-kram från Kate

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Visst är det viktigt att även sneakers är snygga och inte bara bekväma ;) kram Suss

  SvaraRadera
 3. Snygga...jag gillar kombon, snyggt och skönt. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Så snygg ! Jag har också den sjarlen :)
  (Kommer på bloggen i morgon)
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Bra kombo med snygga skor och sköna! Snygg outfit...
  Det är på friskis jag köpte mitt super erbjudande på årskort! Jag kommer också att variera med träningen, det är skönt att låta kroppen känna på annat, skönt att du mår gott i kroppen idag

  Hoppas att det blev vinst för erat lag!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Så snygg du är! Perfekt kombo! =)
  Kram/Maria

  SvaraRadera