20140928

ENERGI BARS..

 
Hejsan, så här sent denna lugna Söndag! :-)
 
Ja vår Söndag här idag har varit rätt lugn, men ändå har jag inte hunnit suttit vid datorn förrän nu, och det var p g a räkningarna som måste göras, som jag nu sitter här. Och när jag ändå sitter här kan jag ju även göra ett inlägg. Och idag bjuder jag på ett superenkelt recept på energibars.
 
 
Jag och Liza kom ju ut på en liten löprunda på 5 km i förmiddags ( den första efter alla sjukdomar), och vi fick även N med oss, vilket inte händer så ofta. :-)  Och när vi väl kom hem igen, så fixade jag dessa på 5 minuter och sen 15 minuter i ugnen....klart! :-)
 
 
Jag bytte visserligen ut rågflingor ( då jag inte hade det hemma) mot 4 korn kross, men det blev bra ändå, men nästa gång ska jag nog ha i lite mer äggvita, då de blev liite i smuligaste laget, och även byta ut russinen mot kanske tranbär eller något liknande. Men mitt träningsfreak till son, dissade dem, men han är lite sådär när det kommer till frön och nötter.....haha...:-)
 

3 kommentarer:

  1. Tack för tips. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Vilket bra och enkelt recept, toppen! :) Och så duktiga ni var som stack ut å sprang... Ha en fin start på veckan, kram!

    SvaraRadera
  3. Vilket bra tips! Jag har sett ett på baksidan av ett muslipaket som jag tänkt att testa någon gång. Kram Stina

    SvaraRadera