20140916

FIN LIZA & MIDDAG UTE..

 
Får ju visa lilla Liza hur fin hon blev igår, hon ser visserligen lite tjurig ut. Men det kan jag intyga att hon inte var när jag hämtade henne, hon var hur glad som helst. :-) Och hon fick såå mycket beröm, då hon historiskt varit så envis och inte velat ställa upp på att badas och friseras, men nu igår och förra gången har det gått såå bra. Kanske hon har mognat, blev ju 3 år i våras. :-)
 
Igår hade vi en i familjen som fyllde år, vuxen...hela 21 år. Och normalt brukar vi ju gå ut och äta när någon fyller år, och så blev det även igår. Och efter födelsebarnets val, så blev det en god köttbit på Steakhouse här i stan. :-)

 
Men idag Tisdag, vilket betyder att  E har cheerleading träning igen, och själv tänkte jag faktiskt köra en repris på förra tisdagens träning, med spinning och ett efterföljande core pass. Men har inte riktigt bestämt mig ännu, har så in i vassen ont i benen efter söndagens träning....så här kan vi snacka om träningsvärk, hade så ont igår på jobbet, så jag nästan övervägde att inte resa på mig emellanåt. :-) Och då är det illa...men vi får se om det är bättre senare idag, och om det då blir någon träning. :-)
 

8 kommentarer:

 1. Himmel sådan söt Liza :) Härligt med middag ute, och slippa laga mat själv! Vill också träna, snart kan jag nog smyga igång igen, snart....
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Naw...Så fin liten Liza ♡ ...
  /Nospuss

  SvaraRadera
 3. Grattis till 21 åring, trevligt att gå ut och äta och bara släppa allt ;-)
  hihi lite sur ser hon ut men så söt!
  Heja på med träningen

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Vad fin hon blev er lilla vovvo.
  Mysigt att gå ut och käka.

  Trevlig kväll
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Nä vilken fin liten Liza. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Så söt liten Liza ;) mysigt att gå ut och äta kram Gunilla

  SvaraRadera
 7. Vilken sötnos!
  Hoppas din träningsvärk gett med sig!
  Grattis till 21-åringen. Vi har två 21-åringar, men den ena har precis flyttat ut ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 8. En sån söting!! En riktigt liten nalletuss :-)
  Ha en fin onsdag!
  Kram Anna

  SvaraRadera