20140921

VARDAGSRUMMET I EFTERMIDDAGS..


 
Sent inlägg denna Lördag! :-)
 
Men idag vaknade jag med ont i halsen, snuvig och hes....inte alls väntat efter förra veckans hemmadagar, med ont i kroppen och feber. Jag kände mig ju sååå bra igår, men det var kanske lite tidigt att ropa hej. Så vår Lördag har gått lugnt tillväga, vi skulle ju ha gäster ikväll, så det var lite vänta och se vad det blev av mig. Men det stannade vid hesheten och lite ont i halsen men ändå pigg....så gästerna kom. :-)
 
 
Så i väntan på gästerna så fotade jag lite i vårt vardagsrum, nu med nytvättade soffor, så därför lite filtar på dem, skydd mot liten smutsig Liza efter ute rundor, även om hon är van att sitta i hallen och vänta på att få gå in, så är hon inte helt smutsfri, lilla sötnosen, när hon väl får komma in. :-)
 
Men nu läggdags, efter en lyckad kväll med trevligt sällskap, gott att äta och dricka! :-)
 

3 kommentarer:

 1. Så fint du har det i vardagsrummet! Här ligger det fårskinn i soffan för två små hundar vill ju ligga nära när man sitter där! Det skulle bli väldigt mycket tvättande annars, både av hundar och soffklädsel!
  Hoppas din förkylning kom och vände om igen, så du får en härlig söndag.
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Vad fint ni har det.
  Hoppas att du mår bättre idag. Och tack för tipset på vin. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Men vilket snyggt vardagsrum ni har. Inte kul att vara så där lite halvsjuk, så man varken vet om man ska vara frisk eller inte. Hoppas det inte blir värre iallafall.
  kram helena

  SvaraRadera