20141018

NY LYKTA & DAGENS TIPS PÅ LED LJUS..

 
Hejsan, sent inlägg idag. :-)
 
Men här var vi uppe med tuppen idag, för att hinna vara i Hässleholm kl 10. Vi skulle ju hjälpa våra goa vänner att flytta. Och så smidigt det blev, de hade lånat en stor container som kom på en trailer ( tror jag att det heter) som lastade av den, och vi packade in alla möbler i den, sen lyfte han på den på trailern igen och iväg mot det nya huset, där vi tömde den, och det gick fruktansvärt snabbt. :-) Men ska ju nämna att de flyttat så gott som alla lådor under veckan, så det var ju mestadels möbler som vi skulle hjälpa till med. :-) Så där gick vår dag med ett supertrevlig gäng! :-)
 
Väl hemma så kraschade jag i fåtöljen en stund med lite härliga magasins, innan det var dags för middag, hemmagjord pizza med parmaskinka, hyvlad parmesan, körsbärstomater och ruccola, sååå gott. :-)

 
Fixade visserligen även den nya lyktan som jag köpte på Ikea förra helgen, som hamnade på trappen ikväll. Och ljuset i lyktan är sk ledljus från Claes Ohlsson, med skymningsrelä, sen kan man välja antingen manuellt tända eller släcka, eller välja att bara tända och sen släcker den sig själv efter 6 timmar. Denna storleken som är 18 x 9,5 och kostar 99 kr, vi får väl se hur kvaliteten är på den, men den verkar jättebra, så det får väl bli mitt tips för dagen. :-)
 
Men nu ut i badet, för lite avkoppling innan Så mycket bättre börjar, för det tittar ni väl på? :-)
 

4 kommentarer:

 1. Vilket bra tips! Jag ska till Ullared den 29/10, så jag hoppas kunna hitta lite ljus mm där.
  Övernattningen gick bra! Det var full fart kring bordet igår och i morse med 9 pers.
  Snällt av er att hjälpa till och flytta!
  Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Vilka goa vänner ni är som hjälper till sådär. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Mysigt på er trapp! De där ljusen är bra. Förstår att du var trött igår, hoppas du får en lugn dag dag, kram Suss

  SvaraRadera
 4. Perfekt med ledljus ute. Förra vintern tog vår lykta på trappen eld precis när vi skulle gå och lägga oss. Fick se eldslågor i ögonvrån.... Kunde ha tagit eld i panelen på väggen!!
  Man får vara försiktig med ljusen. För någon vecka sen slog det eld i wokpannan, oljan. Som tur var hade vi en brandfilt... Händer grejer på 34:an!
  Tack för ditt led-ljus-tips!
  Kram Kate

  SvaraRadera