20141021

NYTT I VÅR LILLA STAD..

 
I Söndags när vi var iväg och fixade lite ärenden, sen avslutade vi det hela med gå inom det nya cafeet här i stan, Wayne's coffe house, innan vi körde hemåt. :-) Men det fick bli en liten spring marsch från bilen och till cafeet, då regnet öste ner, så man inte blev för blöt. :-)
 
 
Där var väldigt mysigt i den gamla lokalen som de huserar i, och vi fick oss verkligen en go'fika. :-)
 
 
Så detta får bli dagens tips för de som bor här i stan. Men även för Alla andra som tittar in, att emellanåt unna sig en go'fika på cafe ibland, är ju så gott att fika ute och njuta av att bli serverad och sitta i lugn och ro och inta fikan. :-)
 
Tisdag idag, och här är det möte ikväll med kommunen gällande vårt bostadsområden, där de i våras hittade gifter i marken, men nu har det framkommit att det inte var högre halter än vad det är någon annanstans, så man blåste upp lite väl mycket tycker jag då i våras. Men det ska bli intressant och höra vad de har att komma med nu, förutom det vi redan fått information om. Så p g a detta får jag ställa in mitt planerade spinning pass....attans också...:-)...tur att jag var ute igår på en löprunda igår, får väl se om där går något pass på Onsdag istället. :-)
 
 

9 kommentarer:

 1. God morgon! Waynes kaffe är absolut det allra godaste kaffet som finns. Kan lätt dricka ur den största koppen där...
  Hoppas Ni klarar er från gifterna i ert område, för det har dom inte gjort hos oss i andra änden på stan... Min son är där och gräver ur nu!
  Kram Kate

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kate, här visade sig att värdena var på rätt sida om marginalen, så ingen sanering el dylikt behövdes, skönt. :-) kramizz Laila

   Radera
 2. Där har de minsann gofika! :) Tar gärna en kaffe och något gott där!
  Och vad flitig du är! Jag har så svårt att få ihop det....kanske att jag kan få till ett styrkepass hemma ikväll.
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. Ja, bra fikaställen kan man aldrig få för många av<3 Kram

  SvaraRadera
 4. En go fika ute är aldrig fel :-)
  Hoppas de kommer med positiv info från kommunen!
  Här känns träning som prio även om vi traskat runt i NY...
  Kram Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas ni hade en underbar vistelse i NY. :-) kramizz Laila

   Radera
 5. Visst är det mysigt att fika på café! Här i min kommun, som inte är så stor, finns inget mysigt café tycker jag (Ett ganska trist "centrum" öht) så det blir café-besök i grannkommunerna Sigtuna eller Uppsala istället ibland :)
  Ja, jag tittar också på Dicte. Så bra ju! Och vad fint du har i matrummet! Gillar Moraklockan!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria, älskar min moraklocka som jag växt upp med, ett väldigt gammalt arvegods fr just Dalarna. :-) kramizz Laila

   Radera
 6. Åå vad trevligt. Det är ju så gott med mysfika....Kram Anette

  SvaraRadera