20141023

PUNKTLIGHET & FÖRKYLNING..

 
I helgen är det ju dags att ställa om klockorna, men det vet ni säkert alla, och som ni säkert också hört innan, så brukar man ju säga att man "ställer in trädgårdsmöblerna samtidigt som vi ställer tillbaka klockan". Och då kan jag ju bara säga att vi är verkligen punktliga i det hänseendet...haha.....:-)..för vi har fortfarande inte tagit in våra utemöbler, utan planen är att försöka få till detta just till helgen, för de senaste två helgerna har det ju bara regnat, så då har det ju inte gått, så nu hoppas vi verkligen på liiite bättre väder de närmsta dagarna. :-)
 
Här idag känns det betydligt bättre, var nämligen lite låg när jag kom hem igår efter jobbet. Och tråkigt nog så är det en liten lätt förkylning som jag åkt på IGEN, jag som aldrig brukar vara sjuk, är nu inne på omgång nr 4 denna höst. Så därför blev det ingen PW igår utan istället blev det ett litet städrace, innan jag kraschlandade i sängen.  :-) 
  
Men idag var det Torsdag igen och veckan börjar gå mot sitt slut och detta innebär för mig att det är  dags för veckohandling idag, för imorgon kommer alla "busarna" hem igen, vilket jag verkligen ser framemot. :-) Men det gäller att ha välfyllt kylskåp och övriga skåp, för det är inga små "barn" längre, utan två är ju vuxna karlar och som äter som sådana också....haha. :-)  
 
Men nu tar vi tag i denna Höst Torsdag! 
 

7 kommentarer:

 1. VÄDER i kväll! Under kvällen och natten väntas fortsatt mycket moln och nederbörd på flera platser i landet. I samband med att mild luft letar sig norrut övergår snöfallet över södra Norrland allt mer i regn. I norra Norrland fortsatt snöfall. Nattemperaturer från som lägst 5 plusgrader i söder till ett par minus längst i norr.

  SvaraRadera
 2. kikar runt lite på din trevliga blogg

  SvaraRadera
 3. Jag håller tummarna för att du inte blir riktigt sjuk. Vi tar ju aldrig in våra utemöbler haha, så jag brukar tänka samma fast med torkvindan. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Vi har inte heller tagit in våra utemöbler, måste göra det snart.
  Krya på dig !

  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Trist med förkylningar! Jag hoppar att du snart blir pigg igen.
  Kram Stina

  SvaraRadera
 6. Skönt att se att det är nån mer än jag som har alla trädgårdsmöbler kvar framme! Ska också satsa lite på helgen till sånt!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Hm....inte heller här har trädgårdsmöblerna kommit in.....hoppas också på helgen! Håller tummarna för fint väder, i alla fall uppehåll i regnandet!
  Kram Jennica

  SvaraRadera