20141110

FÖRSTA GLÖGGEN MED TOMTAR PÅ RAD..

 
Ny vecka och det börja sakta men säkert närma sig advent. Så nu var det dags att fixa första glöggen tyckte jag. :-) Glöggälskare som man är. :-)
 
Jag blandar rödvin med en glöggessens som jag fått, med lite socker, och sen är det klart att serveras med lite russin och mandel. Och annat som vi också är stor gillare av är de "skumma" tomtarna....haha....eller rättare sagt skumtomtar, och då är det såklart Cloettas som det skall vara. Brukar gå några stora lådor sådant fram till jul, är ju bara sååå gott. :-)
 
Men idag Måndag alltså, som inte har något inplanerat mer än den vanliga arbetsdagen. Så vi får väl se om det blir något ikväll eller om det blir soft kväll i soffan.....och då med lite glögg kanske. :-)
 
 

4 kommentarer:

 1. Så fint & visst är glögg gottit & Skumtomtar bara älskar jag ♡ hihi ...
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Gillar med glögg. Köpte Mobergs, men tyckte att den var för söt.
  Men skumtomtar, de är varken för söta eller man kan inte få nog av dem;-)
  Ha en fin måndag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Här har du en till som ÄLSKAR glögg (utan russin för det gillar jag inte) jag tycker nog fortfarande att Blossas rödvinsglögg (röda etiketten) är den godaste glöggen...

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Glögg som är så gott, har inte smakat det än. Skumtomtar går det åt en hel del här hemma också :) Hoppas du har en bra start på veckan.
  Kram Pia

  SvaraRadera