20141107

LITE NY EFTERLÄNGTAD BELYSNING & TGIF..

 
God morgon Fredag och alla som tittar in! :-)
 
Här idag sista tidiga morgonen för den här veckan, sköönt, somnade ju ifrån allt igår kväll, skulle bara lägga mig en liten stund och helt plötsligt vaknade jag flera timmar senare....haha...som det kan bli. Så imorgon får det bli en lång härlig sovmorgon....med en lång god frukost i myskläder framför morgon TVn, kan ju behövas. :-) Har inget inplanerat imorgon förrän på kvällen, så det finns ju tid att mysa hela dagen lång. :-)
 
Häromkvällen höll vi på med belysningen i köket, då våra lampor .....som vi beställde i somras, men som varit restade och nu då äntligen kommit, skulle upp direkt. :-) Alltid kul med lite nytt och sen var vi nog lite nyfikna på om det skulle bli bra eller inte. 
 
 
Men de kom upp och de fick stanna, och vi var rätt överens om att det blev riktigt bra. Bara sladdarna som nu skall kapas och fixas till, och även glödlampor som skall köpas till dem, vi hade
bara en. :-) Lamporna är av märket Herstal, som har så mycket snyggt och som man hittar här.
 
 

4 kommentarer:

 1. Det är ju såååå fint med fönster vid diskbänken.. Fint med lamporna :-)
  Hehe det är lätt att somna till en stund ibland ;-)

  Ha en fortsatt fin fredag och njut av sovmorgonen imorgon

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Härligt med mera belysning! Varje höst kommer jag på att vi har för lite belysning och varje vår glömmer jag sen bort det! Men nu är jag på jakt efter en STOR golvlampa!

  Happy Friday till Dig! Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Ser jättefint ut!

  Ja oj nu är det lätt att man bara somnar hehe!

  Ha en fin fredagskväll!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Wow...Så snyggt ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera