20141212

DAGENS TIPS & FREDAG..

 
Då var det härliga Fredag igen, och i eftermiddag tänkte vi, jag och E, starta vår ledighet med en löprunda, ser jag verkligen framemot. :-) Sedan ska det även bli pepparkakshusbygge år 2014. :-)
 
Men ett litet tips tänkte jag dela med mig av idag och det är ett sk "torrschampo", har funderat länge på att testa ett sådan här "schampo". Och nu till slut blev jag färdig efter att läst den här bloggerskans tips om just denna från waterclouds, och jag beställde den från här.
 
Och jag kan bara instämma, att det verkligen är en räddare i nöden, när man inte vill eller orkar tvätta håret, jag kan bara nämna att jag igår Torsdag var på dag 3 utan att ha tvättat håret, och det var hur bra som helst. :-) Och att det sen både luktar gott och ger rätt mycket stadga till mitt lätt flygiga hår, är ju kanon. Så har ni inte testat torrschampo, så gör det, ni blir inte besvikna. :-)
 
Men nu tar vi tag i denna Fredag tycker jag. :-)
 

5 kommentarer:

 1. Jag använder torrschampo men inte schampo utan för att mitt hår är så tunt och luftigt....kanon. Kram anette

  SvaraRadera
 2. Ja torrschampo är bra mellan tvättarna. Har inte testat detta dock, har några andra. Duktiga ni är som sspringer! Ha en fin fredagskväll. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Bra tips! Måste jag beställa. Hoppas löprundan gick bra och att ni får en fin kväll! Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset! Testade något som var i en liten burk och som skulle pudras
  i hårbotten och det var inget vidare!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset...men jag har så torrt hår så torr schampo är inget för mej...men det är alltid bra med tips från bloggarna ;))
  Ha en fin helg!
  Kram bia

  SvaraRadera