20141203

JULFIXAT UTE & SÖDERN ..

 
Vår entré idag! :-)
 
I Söndags i det fina vädret, blev det lite fixat utomhus, nu inför Julen. B la fick lite tallris hamna på trappen men även i utekrukor på altanen, men även dörrkransen fick komma upp som jag köpte av grannflickan. :-)
 

Lyktan från Ikea och korgen från Blomsterlandet.
 
 
Tallriset gjorde sig rätt bra i utekrukorna på altanen också tycker jag, de har ju ekat tomma efter att sommarblommorna fick bort, så det här står sig bra över vintern, tills det är dags för vår blommor. :-)
 
 
Var visst en liten kille som smög runt krukorna när jag försökte fota dem ( ser ni honom?). :-)
  
 Nu återstår bara att färdigställa vårt lilla projekt som vi påbörjade också i Söndags, vilket blir till helgen, ska bli spännande och se om det blir så bra som jag hoppas på. :-)
 
Imorgon Torsdag och då drar jag mig söderut. :-) För imorgon är det jobb på en av våra andra anläggningar nere i Lund. Sen efter jobbet är min tanke att besöka ett Köpcentrum utanför Lund, för lite julklappsköp, frågan är bara om jag orkar. :-) Har ju några julklappar kvar att köpa, men det känns som jag är rätt bra i fas. :-) Har ju för en gång skull klickat hem lite från nätet, vilket jag aldrig gjort innan, men måste säga att det är rätt skönt att göra det och slippa springa runt i affärerna. :-) 
 
 

3 kommentarer:

 1. Vad fint du har gjort, måste också fixa en krans till ytterdörren. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Jag klickar gärna hem paket! Sen har jag inte så många att köpa till... Vi vuxna byter inte med varann! Skönt det!

  Så fint och enkelt du har gjort framför
  Och runt om huset!
  Kram
  Och ha det fint söder över
  Sandra

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig och mysig utemiljö ni har. Kram Anette

  SvaraRadera