20150112

NY VECKA..

 
Då var det Måndag morgon och ny vecka. Har verkligen varit en skön helg, trots blåsandet som höll en vaken på natten, men det gick ju det också. :-)
 
Gårdagen avslutades med en rejäl PW i stark motvind och idag kör vi på igen med löpning, som jag tidigare gjort om Måndagarna. Ska försöka bli lite mer strukturerad vad gäller träning, ha bestämda dagar, så det inte blir så lätt att skippa passen, vilket jag har väldigt lätt för. :-) Så tanken är att ha något aktivitet varannan dag....vi får väl se hur det går med det. Men jag måste ju försöka komma igång nu, då jag anmält mig till Göteborgsvarvet i år också, och tanken var ju när jag anmälde mig att försöka förbättra min tid från förra året...hrm...vi får väl se hur det går, min höst har ju inte varit den bästa ur träningssynpunkt.

 
Och sen att jag gått upp ca 3,5 kg också, gör ju inte saken bättre. Så det är både träning och vikten som jag måste göra något åt, nu! :-)
 
 
Men nu bara att ta tag i denna veckan och försöka infria mina nya mål! :-) 
 
 

3 kommentarer:

 1. Önskar dig Lycka till och en fin start på veckan. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Det är skönt när man väl kommit igång med träning! Jag ska nog också ha bestämda dagar, annars blir det som du säger att man skjuter upp det!

  Vilken fin kudde!!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Jag ska ju också springa, men jag tänker bara på att ta mig runt även om jag hoppas slå min tid från förra året!
  Jag kör på antal dagar. Har jag bara tränat ett pass under veckan måste jag träna 2 dagar på helgen. Kram Stina

  SvaraRadera