20150823

VILKA PIZZOR..


Solig Söndag idag, passar oss utmärkt. För här blir det städdag ute i trädgården idag, då den ser ut som jag vet inte vad, efter alla de stormarvindar vi haft senaste veckan. :-)
 
Men innan vi sätter fart, så bjuder jag på lite bilder från vår lilla utflykt till Österlen igår. Vi började ju ute på Revingehed, och fick se diverse uppvisningar och kolla in gamla fordon, ja det var väl sådär. :-) Efteråt blev det lite lunch och jag hade kollat in på nätet ett mysigt litet ställe mitt ute på vischan, Söderberg & Sara, som vi knappade in på GPSen.
 
 
Och ja det var verkligen värt en liten omväg, för gud så gott det var, och mysigt. :-) De serverade de godaste pizzor jag ätit, vedugnsbakade. Och jag valde Hyby Blå, med tomatsås, mozzarella, ädelost, päronmarmelad och ruccola......så gott. :-) Så detta är mitt tips denna Söndag, om ni är i krokarna av Ystad/ Österlen, så måste ni bara köra inom och äta dessa pizzor. :-)
 
 Men efter det fick vi skynda oss hemåt, då vi var inbjudna in till våra grannar på lite fördrink innan kvällens arrangemang av byaföreningens grillfest, dit vi hade anmält oss.
 
 
 
Det blev en trevlig kväll nere vid gamla fotbollsplanen med drygt 100 till från vår lilla "by". :-)
 
Men nu dags att försöka ta sig ut och börja dagens projekt. :-)
 

3 kommentarer:

 1. Vilket smultronställe ni hittade! Mysigt med sådana utflykter. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Oj så gott det ser ut! Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Så gott det ser ut....är säkert värt en omväg
  Maria

  SvaraRadera