20150928

SOL & ÅTER SOL..

 
God morgon denna soliga Måndag!
 
Ja det verkar som det blir en lika fin dag idag som igår, himlen är redan blå och solen är på väg upp. För vilket härligt väder vi fick igår, det kan man inte klaga på. :-) Här körde vi en lång utedag i trädgården, med både lite arbete men även bara sitta och lapa lite sol också.
 
Var ni uppe inatt? Här glömde jag bort att ställa klockan, men har ju en Mr Grålle (katten) som brukar gå ut vid fyratiden, och så inatt också. :-) Så jag såg lite grann, orkade inte stå där så länge.
 
Men idag Måndag och här är det först lite jobb snart på kontoret här i stan, sen får bilen gå mot Ängelholm i eftermiddag, innan man får hålla kväller. Och Måndag för mig innebär ju löpardag, så det är bara på med träningskläderna när man kommer hem och ut, och idag har E lovat att följa med, förutsatt att vi kör intervaller, så det får det väl bli då. :-)
 

5 kommentarer:

 1. Det är en underbar tid nu så soligt och ändå så kyligt krispigt!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Jag var inte uppe i natt men jag gick upp klockan fem och såg månen, så häftigt. Och vilket väder det blev sen då. Kram anette

  SvaraRadera
 3. Jag var inte uppe i natt men jag gick upp klockan fem och såg månen, så häftigt. Och vilket väder det blev sen då. Kram anette

  SvaraRadera
 4. Här hade vi moln på himlen hela natten så ingen fick se månen! :(
  Men roligt att du fick njuta av den!
  Nu njuter vi av det underbara vädret som ska stanna hela veckan! :)
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Nix, ingen måne... molnigt när jag var upp! är det riktigt dåligt med motion, i den bemärkelsen att jag har träningskläder Mest långa skogs- och vandringar för tillfället!
  Måndagskram från Kate
  PS. Bananpajen lät riktigt gott...

  SvaraRadera