20151229

LEDIG BETYDER TRÄNING..

 
 
 Idag ledig igen, så här ligger jag i sängen och bloggar denna morgon, och ska snart bege mig till gymmet för ett pass. Sen blir det lite kaffe hemma hos en gammal vän, som jag inte träffat på ett tag.
 
Vad gäller träning så har det hittills varit en bra träningsvecka, som började för mig i Söndags med löpning, för nä vi kom aldrig iväg på någon utflykt. Helt plötsligt hade tiden bara runnit iväg och vi tyckte inte att vädret heller var så där kul heller, det regnade rätt bra. Så jag stack ut på en löprunda istället och det blev hela 12 km, som kändes riktigt bra.  
 
 
Och igår var vi och testade Yoga på friskis svettis här i stan, de har ju halva priset på att testa en gång, och det gäller t om 10 januari. Och jag måste säga att jag blev lite impad av deras yoga lokal, som hade härlig golvvärme. :-) Jag har inte varit där på flera år, och ja jag blev nog lika impad på de resterande nya lokalerna, så fint och snyggt. :-) Kanske dags att byta tillbaka till friskis efter många års frånvaro!? :-)
 
                               Bild lånad fr nätet.
 
Och nu då om en stund gymmet, där jag nästan alltid numera börjar med lite 1x1 minuters intervaller på löpbandet, och hur många jag orkar får alltid dagsformen avgöra. :-)
 
 

3 kommentarer:

 1. Så skönt med träningspass när man är ledig och slippa känna någon tidspress. När jag jobbat 11-12 timmar i sträck utan rast är jag oftast ganska mör... och då är det lätt att det "bara" blir en rask promenad, men det är ju bättre än ingenting. På lördag ska jag åka skidor i grannstadens konstgjorda spår för att få lite skidor i benen.
  Önskar Dig en skön dag idag, själv börjar jag jobba nu kl 8.
  Kram Kate

  SvaraRadera
 2. Så himla skönt med ett träningspass! Jag måste också köra igång snart, har soffat till mig lite över julen tyvärr :)

  Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

  Kramar aka

  SvaraRadera
 3. Här blir det också träning under ledigheten :-) jag tränar på Friskis, "vårat" är hur bra som
  Helst :-)
  Lite promenader blir det också man får passa på när man kan gå sådär mitt på dagen...
  Annars går ledigheten i mysbyxor-tempo

  Kram Sandra

  SvaraRadera