20160128

DAGS FÖR VECKOMATSEDEL IGEN..

Ja igår var det dags igen för att sammanställa en veckomatsedel och göra en handlingslista för att kunna veckohandla idag. Den här gången utgick jag från vad vi hade i frysen, för den behöver rensas ut, så jag behöver bara komplettera lite grann. :-)
 
Gäller ju att förbereda sig inför barnens ankomst imorgon. :-)
 
Och förutom veckohandling idag, så blir det middagsdate med sambon, på stan. Och om jag gissar rätt, så blir det nog på vårt stammisfik. :-)
 
Och vad gäller träning, är det vilodag idag. Blev ju lite dubbelt träningspass igår, med både en pyramidintervall på löpbandet i ca 50 min och sen ett yogapass på knappt 60 min.
(pyramidintervall = 10 min uppvärmning, 3x1min+3x2min+1x3min+3x2min+3x1min, med 1 minuts vila mellan varje, och med 10 min nedjogg )
 

3 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Men ååå va duktig du är!
  Det där borde jag med göra....
  Både rensa ur frysen och göra en matsedel....
  Jag BORDE......
  Blev väldigt sugen på kyckling...haha...det har jag redan ätit 3 gånger den här veckan men man kan aldrig få för mycket av det..;)

  Å vilka ursnygga träningstajts...sånna vill jag meee haaaaa..;)
  Ha en fin dag!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Skulle inte klara mig utan vår veckomatsedel, allt blir så mycket smidigare med en sådan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Gud så bra med veckomatsedel, önskar vi kunde få ihop det, då skulle man slippa slänga så himla mycket som aldrig blir använt. Varför är det så himla svårt att få till kan man undra.
  Kram Helena

  SvaraRadera