20160619

MARATONPODDEN, DAGENS TIPS..

 
Min Söndag idag började jag med en löprunda, tanken var att bege mig mot havet och kanske få se det. Men vinden idag ville annat, så jag fick bege mig åt andra hållet ( hade blivit en otrevlig motvind om jag begett mig mot havet), så det fick bli Kristianstad runt istället, vilket slutade på 17 km när jag väl landade hemma. :-)
 
Jag testade lite nytt idag, jag brukar ju lyssna på musik när jag springer, men idag lyssnade jag på Maratonpodden, någon som brukar lyssna på den?
 
Och jag måste säga att kilometrarna bara försvann, glömde nästan bort hur långt jag var, för det var väldigt bra intervjuer. Idag valde jag en med Anders Szalkais och en med Paolo Roberto, lika bra båda. :-) Så det får bli dagens tips, om ni inte lyssnat på denna podd innan. :-)
 
Annars idag så dagen varit lugn, jag och lilla Liza har mestadels legat på gräsmattan och njutit i solen varvat med att ladda och plocka ur tvättmaskinen. :-)
 
En Lugn Söndag med andra ord! :-)
 

3 kommentarer:

 1. Jag har skapat en grupp på FB för oss bloggare i skåne där vi kan länka våra inlägg!
  Klicka på länken så kommer du dit!

  https://www.facebook.com/groups/bloggariskane/

  Ber om ursäkt om du inte gillar denna typen av kommentarer. Då får du tänka att du fick en besökare till på din statistik!

  SvaraRadera
 2. Jag brukar inte lyssna på något mer än fågelkvitter när jag springer,
  tycker det är så rogivande att springa i skogen.
  Men tack för tipset :)
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du har hittat Maratonpodden!!

  SvaraRadera