20160617

NÄR BLEV MAN ROSA..

 
Undrar om det där med färgen rosa har kommit med ålder? :-)
 
Jag kan säga att jag Aldrig varit en rosa person, har nog så gott som Aldrig ägt något i rosa. Men nu.....ja nu finns det helt plötsligt flera rosa plagg i min klädkammare. ....haha. :-)
 
Vet knappt hur de kommit dit heller, men av någon anledning gillar jag dem och tycker helt plötsligt att det är snyggt. :-)

 
Men idag är jag inte rosa (det var igår) utan har återgott till mitt svarta. :-)
 
Men det är ingen svart dag, utan det är ju härliga Fredag. Och här blir det en lugn sådan framför TVn.
 

6 kommentarer:

 1. Har alltid ÄLSKAT rosa, har massor i rosa... och svart, både i klädväg och inredning. Ser att du har Molly, men jag är en Cream... Njut av fredagen vännen!!
  Kram från Kate

  SvaraRadera
 2. Själv går jag alltid i blå toner! Nästan!
  Du är superfin i den koftan!

  Happy Friday!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Jag "fick" inte ha rosa, som barn eftersom det inte passade till mitt röda hår... Ja, min mamma sa så... "Det var så då" säger hon när jag ifrågasätter det som vuxen ;) Konstigt, att det är tillåtet nu typ 30-40 år senare ;) Nu tycker hon att jag passar i det ;) Jag har gillat rosa sedan 30:årsåldern säkert, då jag vågade börja använda det själv. Tokgillar rosa! Även om jag mer är inne i en blå period nu ;)
  Lugn fredag vid TV´n, det lät skönt! Jag ska jobba till 17:30, sen blir det AW med kollegerna ikväll :)
  Kram och trevlig helg!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Det är ju sommar. Jag har alltid gillat rosa även om min garderob består mest av svart. Snyggt det med. Ha en riktigt in fredag. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Så fräscht. Jag gillar rosa. Supersnyggt.
  Ha en toppen fredag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Snygg du är i rosa! Här är det fortfarande alldeles för mycket svart o vitt i garderoben... Ha en fin helg, kram Suss

  SvaraRadera