20170101

DAGEN EFTER & NYTT ÅR..

 
Idag har det verkligen varit dagen efter, där vi började med en riktigt lååång sovmorgon, så skönt och välbehövligt. :-)
 
Men sen var jag riktigt duktig och begav mig ut på min sedvanliga söndags löpning, var lite seg till att börja med och kände att om jag orkade en liten runda, så fick jag vara nöjd. Men det blev Linnérundan och hela 14 km, där jag fick sällskap de två sista kilometrarna. Då N mötte upp mig och vi körde lite intervallträning sista biten hem. En riktigt skön start på det nya året. :-)
 
Och till middag idag, så hade vi nog samma som de flesta i detta avlånga land idag, nämligen pizza, vi gjorde visserligen vår egen, och till efterrätt fick det bli de sista lussebullarna, som fick omvandlas till saffranssemlor, sååå gott. :-)

 
Har ju försökt intala mig att vi skall köra en sockerfri månad, men den startar vi först imorgon, för nu har vi ätit upp allt som fanns kvar i skåp och frys...haha. :-)
 
Vi får väl se om vi mäktar med det, men testa skall vi absolut göra....heja oss! :-)
 

4 kommentarer:

 1. Låter som en skön första dag. Här ska jag också försöka köra sockerfritt, klarat en dag nu i alla fall :) God fortsättning på nya året, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Jag har sagt att jag ska sluta med socker i år och för en sockerknarkare som mig vet man aldrig hur det kommer fungera.... kommer antagligen bli vidrig ;)
  Önskar dig ett härligt 2017 och bloggår
  Stor KRAM

  SvaraRadera
 3. Var dom lika goda dom dom set ut att vara? Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. De blev supergoda, men nu älskar ju jag både saffranssmaken och semlor. :-)Bra combo alltså. Kramizz Laila

   Radera