20170910

SÖNDAGSLUNK..


Söndag....och här har vi haft en lugn start på dagen, rätt skönt ibland att få göra det.

Så det har blivit en lugn långpromenad med Liza och nu sitter vi ute och njuter av det härliga vädret.

Var ju lite överraskande att vakna till en solig morgon, för enligt väder appen skulle det vara mulet och regn idag också. :-)


Så jag tänkte då vädret är så fint, att ta en tur på loppis. :-)

Men även försöka hinna med lite trädgårdsarbete, bara vädret håller i sig.


Så en fin Söndag på Er!


1 kommentar:

 1. Man ser inte det på mig, men jag känner det i mig. Jag heter Mia. En 47-årig tjej som bor i Småland. På den här bloggen kommer jag att skriva hur det är att leva med svår psykisk ohälsa. Att varje dag fajtas med Tvångssyndrom, Aspergers syndrow, Autism, OCD och Autismspektrumstöning m.m Att vara absolut tvungen att göra vissa saker eller tänka på ett särskilt sätt och dessutom inte kunna förstå många sociala aspekter. Följ gärna mig här för att försöka kunna förstå hur det är att vara psykisk funktionshindrad.

  Det jag skriver om är psykisk hälsa och ohälsa, Jag ger mycket tips i min blogg om hur du kan gå din egen väg och hur du kan göra för att ta dig upp igen från din psykiska ohälsa. Jag vill inspirera andra till sunda ideal och värderingar och få människor att förstå att man duger som man är. Jag delar även med mig av min erfarenhet kring psykisk ohälsa och min vardag. Vi är ett team här inne och kämpar tillsammans!

  E-mailadress: happy0@home.se

  Hemsida: http://autismmamma.bloggplatsen.se

  När du ändå är här, så lägg gärna igen ett tassavtryck så jag kan besöka dig och din blogg.

  When you are here, so please write a comment, then I know who Im going to visit.

  SvaraRadera