20180307

DIMMIG ONSDAG..


Dimmig dag vaknade vi upp till idag.

Men vi var uppe i tid, för att fånga machesterbacke. :-)

Och ja det var det bästa åken hittills denna veckan, trots att sikten uppe på toppen var lika med noll, fick köra lite på känsla och ha koll på sidopinnarna. :-)

Så efter ett par timmar fick vi ge upp då dimman sänkte sig sakteliga neråt och sikten försämrades radikalt.

Så det fick bli tidig förmiddagsfika idag, med go våffla och kaffe....så gott och mysigt vid den öppna brasan. :-)

Så här blev vi sittandes en go stund....

Innan vi tog beslutet att ge upp för dagen.

Så istället blev det en långpromenad vid lunchtid för lilla Liza och sen iväg och shoppa nya skidglasögon till mig, då mina gamla gett sig i det där mjuka runt kanten, det hade börja förinta sig själv. :-)

Men i eftermiddag när vi såg att dimman fortfarande var kvar, så fick tanken att åka alpint igen läggas ned, och det blev 5 km i längdspåret istället. :-) Och lite tidigt soffmys i stugan. :-)
1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera