20100504

Ja igår...

...började C sin praotid, vi har ordnat två ställen som han skall praktisera på, då tiden de är ute är 1,5vecka. Så sin första dag var han på Cederholms Rör, hos sin fasters man. De hade varit ute på 3 jobb och han hade fått skruva ihop en kran och montera den själv :-), och det tyckte han var riktigt roligt! Men trött var han när jag hämtade honom, så det blev tidig läggning på kvällen.

Och idag skall han vara hos sin farmor, på ett äldreboende, vilket han också såg fram emot, roligt och se vad han tycker i eftermiddag. :-)

Idag blir det även ett besök i färgaffären igen, E skall välja tapet, och vi skall väl också försöka välja, då både till hallen och sovrummet. Då D vår målare ringde igår och fått reda på att vår vardagsrumstapet har 3 veckors leveranstid!!...så han ville vi skulle skynda på med våra val, så det hinns med innan slutbesiktingen den 17 juni.

E har varit lite spekulant på denna tapet;

                                                       Marimekko - bild lånad fr nätet

Då hon vill ha en tapet med rött i, vi får väl se vad det blir, men jag vet att de har denna i färgaffären också, då det var där E såg den i fönstren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar