20100505

Köket..

...kommer idag :-), så man får väl köra ut en sväng till huset och kolla läget idag på lunchen! Igår hade det varit full aktivitet där ute enligt N. Och äntligen har vi fått samtal fr kakelkillen, så nu måste vi inom där också och välja vad vi skall ha, men vi vet ungefär redan vad vi vill ha, så det blir förhoppningsvis inte lika svårt som med tapetvalen.

Tapeter ja...det är verkligen ett eget kapitel...puh!! Var som sagt inom färgaffären igårkväll efter min o E:s lilla shoppingrunda på stan (hon har ju vuxit så den sista tiden så där var inte mkt i hennes garderob som passade, så det blev en hel del handlat), och E valde som sagt Marimekkos tapet med stooora blommor som går i mestadels rött men även lite lila.

Men till vårt sovrum är det svårt, nu har vi preliminär bestämt oss för en fr Casadeco, kollektion Ikebana, som går i turkosa blommor på vit botten och med bruna förgreningar (har tyvärr ingen bild på den, men ska se om jag kan ta ett kort på den vid nästa tillfälle i färgaffären). Sedan vad det gäller hallen, så vet jag inte, målaren ville att vi skulle ha fondvägg på en vägg och sedan måla resten i samma kulör, men P i färgaffären, tyckte inte att vi skulle måla för det skulle aldrig bli exakt samma kulör, utan antingen tapetsera hela eller låta det var vitt!!!!??? Så där står vi nu och vet inte hur vi skall göra med vår hall...........Inga kommentarer:

Skicka en kommentar