20100807

BARNENS DAG...

...var det idag och även imorgon i Tivoliparken här i stan.

Och E var där och hjälpte till vid ponnyridningen, och skall så göra imorgon också! :-)

Medan hon var iväg, så färdigställde N altanen, och jag o C fortsatte gräva vår norra tomtgräns, där var ju grävt 13meter men där var 13meter kvar, så vi orkade väl ca 5-6meter idag. Tungt är det, det är ju bara lera i marken! :-) Där skall vi nu påbörja projekt nr 2 (efter altanen), gjuta en stödmur till grannen, så vi sedan kan påbörja projekt nr 3, plattsättning! :-)

Men här kommer förvandlingen från ingen altan till fördig altan!! :-)
Har tyvärr ingen bild från när Jag o K grävde ur för att sen kunna fylla upp med fiberduken och grus.KLART!! :-) ( dock är insynsskyddet kvar som ni ser, så det återkommer jag till när vi väl bestämt hur det skall se ut :-) )

Och detta invigde vi IDAG, med grillning, och kryss i taket alla var med 6 personer + en extra kompis!! KUL!! :-) Och gott var det, grillad karre o kyckling, med ugnsbakade potatishalvor, grillade nektariner, sparris m smör o salt, bearnaissås, rödvinssås, och melonskivor.....:-)

Och nu har jag fått en god mojito....så jag önskar er Alla en Riktigt mysig Lördag!


5 kommentarer:

 1. Önskar dej detsamma!!!!:)

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev!
  Har faktiskt varit och spanat in ert hus "live". Kul att se det när man följt bygget via bloggen och själv byggt med trivselhus. Måste säga att ni helt klart har det finaste och mest smakfulla huset i ert område enligt mitt tycke. Det har verkligen blivit bra! Hälsn. Emma

  SvaraRadera
 3. Hej! Ojojoj, här händer det grejjer! :) Vilken himla fin altan ni har byggt er!
  Hoppas att ni kan njuta ett tag till på den iår!
  Trevlig kväll Kram Anna

  SvaraRadera
 4. TACK för era kommentarer! :-)
  Emma, roligt att ni varit i området. Var har ni byggt ngnstans? Nyfiken som man är...Kramizz Laila

  SvaraRadera
 5. Vi har byggt vid Valjeviken,i Sölvesborg. Flyttade in vid jul så vi har också haft fullt upp under våren/sommaren med trädäck och annat. Än har vi kvar att göra utvändigt men man får försöka låta det ta den tid det tar...Kram Emma

  SvaraRadera