20121225

BILDKAVALKAD..

 
Hej alla, många dagars tystnad, men här kommer äntligen ett inlägg. :-)
 
Det har varit busy dagar får jag säga. Tänkte bjuda på lite bilder fr alla dagar som gått, så ovan från skolavslutningsdagen för E, som erbjöd det vanliga ett jättefint uppträdande på konserhuset.
 
 
I Lördags hade jag och E bestämt sen länge att besöka Emporia i Malmö, så där gick vår dag, i ett riktigt Julprytt shoppingcenter.
 
 
Lille Julafton, var bitande kallt, men det fick ändå bli en långpromenad för mig och barnen och lilla Liza, tog en avstickare ner till Ekenabben, och där var is på sjön. :-) Senare på kvällen blev det ett riktigt snöoväder.
 
 
 
Och själva Julafton, gick i mysigt tempo. Med fika framför Kalle och sedan massa Julmat, därefter den sedvanliga Julklappsutdelningen. Ngt tomte hade vi inte, då Ingen tror på den. :-) Men tomte fick vi se ändå, då han kom körandes i sin bil och parkerade utanför på gatan och gick in till grannens barn. :-) På kvällen blev det lite nyare traditioner, Julklappsspelet, vilket uppskattas av alla, riktigt roligt. Och utanför så var det igår istället för snöoväder, regnoväder...märkliga svängningar. :-)
 
Men idag är det en riktigt slappardag i soffan, har visserligen tagit en långpromenad med Liza först på förmiddagen, men nu är det Julfilm på TV som gäller.
 
Och jag önskar Er Alla en fortsatt skön Julhelg!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar