20140410

TRÄNING MED MYS..

 
Min Onsdagkväll innebar först lite träning ute i garaget och sedan lite mys i soffan med Liza, vi var ju själva hemma, då N var i Stockholm under gårdagen. Blev även läsning av min nya tidning som kom i posten igår ( så mycket gott det var i den :-) ), tillsammans med lite värmande te och det nya doftljuset tänt, som jag b la fick av ungarna i present häromdagen, och luktade gudomligt.
 
Och gårdagens träningspass innebar Spinning, har ju nämligen slutat med mitt löp program som jag påbörjade, p g a mina hälar, känner att jag inte vill utmana mig, utan får träna lite alternativt för att försöka bli skadefri.
 
Träningsdagbok: började med uppvärmning och sedan blev det intervaller i olika former, stegring varje minut till att köra 4/2 minuters intervaller med först tungt motstånd och sen lätt med några upprepningar, till snabba sprinter toppar till Miss Li i lurarna, till att avsluta med lite nedvarvning, och mätare visade till slut på totalt 53 minuter. :-)
 
 

7 kommentarer:

 1. Det gäller att lyssna på kroppen och hitta alt träningar! Intervaller kan varieras hur som helst, jag ser alltid fram emot vilan efter en snabb sprint hehe...
  Ha en bra dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Du är grym med din träning.
  Nästa vecka blir det träningsvecka för min del.

  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Bra träningspass! Här blev det en clubsandwich och ett glas vin med mina kollegor istället för löpningen som stod på programmet.
  Hoppas du blir bättre i dina hälar!
  Kram Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott med sandwich o vin! :-) Kramizz

   Radera
 4. Flitiga du! Det låter som en bra kväll. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anette, det var en bra kväll på alla sätt. Kramizz

   Radera
 5. Det lät som ett bra spinningpass. Jag måste också varva löpning med spinning på grund av att jag har problem med en hälsporre :(.

  Mys med tidning och te. Ha det! /Jennifer

  SvaraRadera