20140604

BLOMMIG SKATTJAKT..

  
Ytterligare en mulen morgon, men enligt min lilla app i telefonen, skall solen dyka upp någon gång vid femtiden i eftermiddag, så det hoppas vi väl på. :-)
 
Inga bilder blev det från utflykten igår, för regnet det öste ner under hela båtturen, så istället bjuder jag på lite nytt i krukorna på altanen. :-) Men för att återgå till gårdagskvällen så var det tur att man tagit på sig regnstället och gummistövlarna, men tror ni det räckte....nä, var ändå blöt när vi landade igen vid Tivoliparken. :-) Men trevligt var det, en riktigt rolig och givande guidning av vårt vattenrike, och Kristianstad som gammal fästningsstad, som avslutades med god mat på i strillande regn på båten. :-)
 
 
Idag Onsdag och det är inte vilken Onsdag som helst, för idag startar studenterna här i stan sina arrangemang så här sista skolveckan, och idag är det då dags för den återkommande skattjakten, så idag bör man nog hålla sig ifrån innerstan....haha. :-) Men jag hoppas de får en rolig och givande dag, och sonen är med såklart. :-)
 

2 kommentarer:

 1. De är så fina de stolarna som ni har. Visst är väl det IKEAs?

  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Linda, de är från Ikea. Vi gillar dem skarpt, jättesköna att sitta i. Kram Laila

   Radera