20140712

BLIVIT EN PANTERTANT..

Kan man säga att man uppnått åldern "pantertant", nu när man inhandlat sitt första plagg med djurmönster...haha....har kollat in dessa byxor i loose fit länge, men aldrig köpt några förrän idag då. Velig som jag alltid är, så tar det ju tid, men nu kände jag att ...ja det är nog lite jag ändå...:-)..och till dem blev det ett snyggt linne med lite spets på ( båda från HM för en billig peng som 249:- totalt...det kan man inte klaga på :-) )
Här idag har vi haft en skön och avkopplande Lördag, som inleddes med sovmorgon och sen en PW. Sedan har det blivit lunch på stan, lite social samvaro hemma hos våra goda vänner i Hässleholm och nu avslutar vi vår Lördag med regn, räckamacka och Sommarkrysset på TV. :-)
 

2 kommentarer:

 1. Oj då har jag varit tant hur länge som helst. Jag har alltid älskar djurmönster. Coolt! Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Ja, den där räkmakan som jag såg på instagram... den skulle jag mer än gärna ätit! :)
  Hm... pantertant? Tja... då har jag också blivit det ;) Köpte ett par leo-mönstrade leggings för ett tag sedan, också HM, och trodde nog aldrig att jag skulle bära sånt? Har dessutom ett par leo-mönstarde träsandaletter och zebra-topp... ;)
  Dina inköp är riktigt snygga! Ska nog kolla in en sådan där loose-fit variant av mönstrat. Skönt när det blir lite mer molnigt och jeansen känns för varma.
  Kram/Maria

  SvaraRadera