Idag var vi väldigt sugna på fisk till middag, så det fick bli torskrygg, med diverse tillbehör! :-) Såå gott kan jag säga, så det får bli dagens mat tips. :-)
*********
Torskrygg med kryddsmör!
- Bryn torskryggen först på båda sidor i stekpanna, efterstek i ugnen till ca 56-58 grader.
- Gör ett kryddsmör med riktigt smör ( vi hade smör med havsalt och blandade det med örtkryddor provencale, frysta ).
- Knaperstek ett baconpkt.
- Koka sparris och hyvlad morot, al dente.
- Stek lite kantareller.
- Serveras.
Och till detta serverade vi vårt favorit vita vin, Adorato Tommasi, 2147 på systembolaget.
Smaklig spis!
Åh, torskrygg är så gott! tack för ännu ett tillagningstips!
SvaraRaderaDet där vita vinet är gott!
Tack för fina ord om vårt hus :)
Kram och ha en fin lördag!
/Maria