20140725

DAGENS MATTIPS - TORSKRYGG..

 
Idag var vi väldigt sugna på fisk till middag, så det fick bli torskrygg, med diverse tillbehör! :-) Såå gott kan jag säga, så det får bli dagens mat tips. :-)
 
*********
Torskrygg med kryddsmör!
 
- Bryn torskryggen först på båda sidor i stekpanna, efterstek i ugnen till ca 56-58 grader.
- Gör ett kryddsmör med riktigt smör ( vi hade smör med havsalt och blandade det med örtkryddor provencale, frysta ).
- Knaperstek ett baconpkt.
- Koka sparris och hyvlad morot, al dente.
- Stek lite kantareller.
- Serveras.

 
Och till detta serverade vi vårt favorit vita vin, Adorato Tommasi, 2147 på systembolaget.
 
Smaklig spis! 
 

1 kommentar:

  1. Åh, torskrygg är så gott! tack för ännu ett tillagningstips!
    Det där vita vinet är gott!
    Tack för fina ord om vårt hus :)
    Kram och ha en fin lördag!
    /Maria

    SvaraRadera