20140825

NYA LJUSLYKTOR LYSER UPP..

 
Vårt matrum i Söndags! :-)
 
Var ju inom Borett (inredningsbutik här i stan som också har web butik) på Lördagen och skulle fixa present till värdinnan vi skulle till, och såklart blev det lite handlat till oss också. :-) De fina ljuslyktorna på matbordet samt krukan. Blev rätt fint tycker jag.
  
Fick ju provtända dem också för att se hur de tog sig och ja....de lyste såå fint. :-) 

 
Tänkte att jag kunde berätta lite om vårt besök igår hos PT J, som jag nämnde om igår och några frågat om. Det var ett helt spontant besök där vi blev informerade lite om vad J kunde erbjuda oss. Egentligen var jag mest ute efter detta med kost och kosthållning, men även lite om träning, hade googlat lite innan var man kunde vända sig om detta att lära sig om kost, och då var J ett alternativ att kolla upp, och nu gjorde vi det igår. Och det är säkert jättebra, men frågan är om det är vad vi egentligen är ute efter, vi skulle fundera så får vi se om vi hoppar på det, för man ska inte sticka under stol att det är rätt dyrt detta med PT. :-)
 
 
Men när jag googlade hittade jag även andra instanser som kunde erbjuda lite av det vi är ute efter, så vi ska även kolla upp dem innan vi beslutar oss, så vi får väl se vad det blir.
 
Idag Tisdag och det står akupunktur och gym på schemat idag, vi får väl se om gymmet är så intressant i eftermiddag, för om jag reagerar likadant på akupunkturen som sist, så är jag som är urvriden trasa resten av dagen...haha....på ett positivt sätt. :-)
 

6 kommentarer:

 1. Skulle också behöva en PT, men har förstått att det är riktigt dyrt, så jag kämpar på själv.
  Jaa tänk ljuslyktor kan man aldrig få nog av, alltid kul att hitta nya inför nya säsonger.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Jätte fina lyktor. Vasen var ju också super snygg. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Jätte fina lyktor. En PT vore inte dumt, skulle jag också vilja ha, men jag är nog lite för snål
  för det :)

  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. En PT är riktigt bra, men oj vad det kostar, men bara det ger resultat så är det helt klart värt det. Körde själv med PT tills jag åkte på ett skov o fick lägga ner träningen under en tid, sen har jag haft svårt att komma igen, men jag jobbar på det. Snygga lyktor som lyser upp i det trista vädret. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Fina lyktor som lyser så mysigt!
  PT är nog bra, om man behöver det. Bra att kolla upp olika alternativ innan man slår till, eftersom det är en kostsam historia. Hoppas ni hittar det ni söker :)
  Tack för uppmuntrande ord om min dalahästmålning ;) :)
  Kram och ha en fin lill-lördag!
  /Maria

  SvaraRadera
 6. Jättefina lyktor! Jag ska ju ner till Kristianstad om ett par månader, två nätter på hotell så då får jag spana in butiken. Kram

  SvaraRadera