20140825

SÖNDAGENS DAGENS..

 
Min Dagens för gårdagens Söndag gick i bekvämlighetens tecken! :-)
 
Allt från H&M....ja igår var verkligen en riktigt skön Söndag, trots att jag var rätt pigg när jag vaknade igår, så tog jag det rätt lugnt ändå. :-)
 

Startade dock dagen med en löprunda på 9 km, har inte sprungit så långt sen varvet, men jag delade upp det i två etapper, men skönt var det. :-) Sen blev lite städ i badrumslådorna, en söndagsfika på espressohouse och därefter påfyllning av kylen inför veckan och tills sist det mest sköna som finns och det är att få landa i den härliga soffan......haha :-)... och mysigt blev det med de tända ljusen, ja det mörknade på rätt rejält igår, då tunga mörka moln blåste in och det regnade för fullt. :-)
 
Men idag Måndag och tidig morgon på jobbet, och i eftermiddag har jag mitt första besök hos en PT, får se vad det ger och om det blir något som jag kommer att fortsätta med. :-)
 

4 kommentarer:

 1. Ser verkligen ut som en lyckad lördag med vännerna... och en skön söndag med lite av möjligt! Grymt med löpningen, ibland kan jag inte fatta att jag tog mig runt Göteborgsvarvet när jag flåsar som en åsna efter 3 km...
  Lycka till med PT, berätta gärna!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Så fin du är! Ni verkar ha haft en trevlig tjejkväll med god mat! Kram

  SvaraRadera
 3. Vad snygg outfit! Och så himla duktigt gjort att springa o gå till PT! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Fina du! Vad spännande med PT....hur gick det? Kram Anette

  SvaraRadera