20141031

ÄNTLIGEN FREDAG & LITE OLIKA TIPS..

 
Mitt första tips idag denna Fredag är ännu fler Gekås fynd, som gjordes i måndags. Dessa fina servetter med lite julkänsla, men ändå inte. :-) Och det fina kalenderljuset, och har man inte vägarna förbi Ullared så finns liknande ljus just nu på Netto.
 
 
Något som också finns på Netto just nu är detta fina doftljus, som luktar gudomligt, fanns även i grått och cremefärgat. Och enligt mig så måste man ju bara ha ett doftljus bland alla tända ljus som man tänder om kvällarna, luktar ju såå gott. :-)
Något som jag tipsade en annan bloggerska om tidigare i veckan är att Ica just nu har erbjudande på råsaftscentrifuger, funderar ju själv starkt på om man skulle köpa en, men som alltid velar jag. En på jobbet köpte en tidigare i år, och de har kört den jättemycket och är jättenöjda. :-) Så vi får väl se om det blir en här hemma också. :-)
 
 
Och idag tänkte även Jag köra en Rosa Fredag här hemma, så mina Fredags blomster får då gå i rosa för en gång skull ( bilden är från vårt vardagsrum i våras). :-) Så det blir väl en vända antingen till torget eller blomsteraffären på vägen hem idag, och fixa något då i rosa. Något jag mer skall fixa är en flaska Prosecco. Och ett proseccovin som jag fastnat för är goda Castelforte, ett mousserande torrt vin med ungdomlig smak av päron, melon och citrus, och det är väldigt prisvärt, om man nu gillar mousserande ( nr 7720 på systembolaget). :-)
 
Men nu först lite jobb innan vi håller helg, denna sista Fredag i Oktober! :-)

7 kommentarer:

  1. Härliga ljus! Kalenderljuser var annorlunda och fint! Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder! Hoppas du får en bra helg!

    SvaraRadera
  3. Jag har bara varit en gång i Ullared och det var på sommaren. Det skulle vara perfekt att åka dit nu och leta julklappar.

    Trevlig helg!
    Hälsningar Agneta

    SvaraRadera
  4. Jag fyndade också en del fint i onsdags när vi var i Ullared. Bra tips från Netto. Kram Stina

    SvaraRadera
  5. I morgon åker jag till Ullared och ljuset där var ju riktigt fint. tack för tipset. Kram Anette

    SvaraRadera