20141103

BLOMMOR, TRÄNING & PLANERING..

 
Måndag och ny vecka igen, men nu är vi inne i november, och det kan man ju knappt tro.
Vi hade hela 15 grader igår och strålande sol från blå himmel mitt på dagen, så skönt. Satt ute en stund, när vi var nere i Åhus och kollade in N och I när de jobbade med spabadet. :-) 
 
Några rosa blommor blev det tyvärr inte fredags, för där jag var och skulle inhandla lite helgblommor, hade inget i rosa, så det fick bli vita, för orange ville jag inte ha. :-)
 
 
Vi har haft en riktigt skön helg, med både lite jobb här hemma men också lite avkoppling och även motion. Det blev ju en runda i skogen i Lördags, men sen igår blev det en riktig snabb PW här hemma i omgivningarna. Så nu har jag bokat in mig på ett skivstångspass imorgon och ett spinningpass på tisdag. Löpningen tänkte jag vänta med tills mina nya skor kommit, vilket förmodlingen är på Torsdag, så det blir kanske en liten löprunda på Torsdag, vi får väl se. :-)
 
 
Det var veckans träningskalender. :-) Men lite nöjen blir det nog också i veckan, då min Onsdag  troligen är uppbokad med en date med N, och då i Helsingborg, vi får väl se hur det går på jobbet i veckan, om jag kommer loss och kan sluta lite tidigare då på Onsdag. :-)
 
Men idag då Måndag, och först lite jobb, och sen då ett skivstångsgympa pass, första gången på det här gymmet, så vi får väl se hur det är. :-)
 

9 kommentarer:

 1. Vad duktig du är med all träning !
  Tittar in på din fina blogg och önskar dig en fin novembervecka!
  Varma kramar Raina

  SvaraRadera
 2. Vackra blommor o vacker vas! Ljuvligt!
  Skivstångsgympa pass? Det har jag aldrig hört talas om!
  Det låter tungt!
  kram M.E

  SvaraRadera
 3. Hoppas att det var ett bra skivstångspass! Jag var på ett för några veckor sen och gillade det inte men okej man kommer väl in i det men det kändes mer som jag lyfte av och på vikter mer än jag hann övningarna (iofs tungt det med hehe)
  Men nä jag kör hellre hemma isf...

  Så fint du har och hoppas att eran dejt blir av på
  Onsdag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr blev det inget träningspass idag, blev istället besök på vårdcentralen och nu går jag på penicilinkur istället, bihålorna. :-( kramizz Laila

   Radera
 4. Så skönt med lite träning! Din tavla/ print är klar så jag postar den i morgon. Kram Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ser verkligen framemot att få se de. :-) Blev ingen träning tyvärr utan jag åkte på en penicillinkur istället mot bihållorna. Kramizz Laila

   Radera
 5. Skönt med ett träningspass. Var på ett grymt pass idag, svetten slutade inte att rinna, då har man tagit i va ? ;) ;) ;)
  Ha det gott !
  Kram Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Duktig du är. :-) Här blev det tyvärr ingen träning utan istället besök på vårdcentralen och penicillin mot bihålorna. Kramizz Laila

   Radera
 6. Hmmm. krya på Dig, vännen!!! Kram Kate

  SvaraRadera