20141104

FIX AV PLANTERINGSBORD & MOSSAN FRÅN SKOGEN..

 
 Jag har ju ett sk planteringsbord, som inte är riktigt klart ännu. Planteringsbordet är egentligen ett gammalt symaskinsunderrede, som jag tidigare använt som TV bänk, men som nu då hamnat utomhus, bakom garaget. :-) Och den gamla skivan har ju då gett med sig lite i vind och regn, sen det hamnade utomhus, men jag hade blivit lovad att få en ny skiva i betong, som N skulle fixa. Men nu hann mitt jobb före, man hade nämligen gjort en prov betongskiva, som nu inte kom till användning och jag fick frågan om jag var intresserad. Och såklart var jag det men nu skall det bara fraktas hem också. :-)
 
 
Tanken var nu att pynta bordet lite inför hösten och vintern. Så det är lite snyggt där också, därför fick mossan hänga med hem i Söndags. :-) Gräset har prytt vid spabadet i somras, men nu fått flytta hit. Lite tallris tänkte jag också skulle få hitta hit så småningom också. :-)

 
Men idag Tisdag, oavsett om man vill det eller inte..:-)..är rätt segt idag tycker jag, men det är väl bara upp och hoppa, och ta tag i denna Dag! :-)
 
 

5 kommentarer:

 1. Så snyggt ♡ ...
  Ha en underbar dag!

  SvaraRadera
 2. Men du, det var ju jätte fint....Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Men oj vilken lycka att få en betongskiva!
  Det skulle jag vilja ha till mitt symaskinsunderrede...;)
  Så fint du gör. Jag inväntar lite finare väder tror jag så ska jag också höstpyssla lite..;)
  Å jisses vad du tränar! Duuuuuuktigt!
  Kram kram o heja heja. ♥
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Så fint du gjort på planeringsbordet. Kommer bli snyggt med en betongskiva. Vilken gullig vovve ni har. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera