20141120

BOKTIPS..

 
God morgon! :-)
 
Här inte lika tidig morgon som igår, idag kör vi en chansning och hoppas på att tåget är i tid. :-) De där tågen kan man ju inte riktigt lita på, så igår första dagen på kursen, så tog jag ett lite tidigare tåg, för att var på plats i tid. Så det blev lite läsning med en go kaffe på Espresso house, innan incheckningen började. :-) Men idag chansar jag hej vilt...haha...:-)
 
Tänkte tipsa om en bra bok som jag började läsa igår och som snart är slut, och det är Carin Gerhardsens senaste "Tjockare än vatten". Jag har ju en förkärlek av svenska deckare och polisböcker och denna handlar om Hammarbypolisen. :-)
 
Såg att Läckberg också kommit ut med en ny bok, så den får nog ta och köpas också, och då på Maxi såklart, där de har den till lite förmånligt pris denna veckan. :-) Får ju ibland frågan varför jag alltid köper inbundna böcker, men känslan av att hålla en riktigt inbunden bok när man läser är ju en del av det hela, och sen när man väl läst den, få pryda bokhyllan med alla de andra böckerna. :-)
 
Men nu dags att bege sig igen. See you! :-)
 

8 kommentarer:

 1. Här är en till som gillar Carin Gerhardsens böcker om Hammarbypolisen.
  Den senaste köpte jag samma dag den kom ut, blir ju som en följetong som
  man vill ha mera av…
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Jag älskar böcker, men inser att jag får inte plats med alla. Så jag har börjat gå till bibblan mer nu. Tack för tipset. Sätter upp den på min lista :)
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Håller med! Böcker ska vara inbundna, absolut!!! Nu har jag läst ikapp lite i din blogg... Så fint med hyacinterna i gröna glaskrukor, och cognaqs-glögg, så gott det lät! Och gratängen... smaskigt! Sen har vi bakat efter recept från samma bloggerska, du & jag:)
  Torsdagskram från Kate
  PS. Behöver lite råd hos mig.. Kika in när/om du har tid.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar henne ja jag gillar verkligen deckar och mordgåtor!! Fast Läckberg har jag tröttnat på, faktiskt!!
  Vissa favorit författare köper jag inbundna böcker.. håller med det är känslan! ett tag plöjde jag nog upp till närmre 10 böcker i månaden då passade pocket bra, iaf för plånboken hehe

  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 5. Har inte läst något av henne, så tack för tipset! Är ju en läs- och boknörd ut i fingerspetsarna så alla tips tas tacksamt emot! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 6. Boktips emottages tacksamt! Väntar på lite böcker från Adlibris som jag hoppas kommer till helgen. Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Tack för tips! Har läst alla (tror jag??) de tidigare och gillar dem. Måste läsa ut Kallentofts näst nyaste nu... Hinner aldrig läsa, känns som datorn tagit vid den tiden ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 8. En gokaffe och en bok låter ju faktiskt inte fel alls...... Kram Anette

  SvaraRadera